Θερινός Κινηματογράφος 2018

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Β’ Λυκείου Αμφίκλειας θα μας ψυχαγωγεί προβάλωντας ταινίες στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής στην Αμφίκλεια. Οι προβολές θα διαρκέσουν μια εβδομάδα ξεκινώντας απο τη Δευτέρα 16 Ιουλίου!

Περισσότερα

Ο Κλεμανσώ στο Δαδί

Ο Κλεμανσώ στο Δαδί

 

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας σας προσκαλεί την Κυριακή 3/6 και ώρα 11 π.μ. στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο στην Αμφίκλεια στην εκδήλωση που διοργανώνει σχετικά με την επίσκεψη του Γάλλου πρωθυπουργού Ζ. Κλεμανσώ.

Περισσότερα

Ζωγραφική Δράση στην Αμφίκλεια

Ζωγραφική Δράση στην Αμφίκλεια

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας, του συλλόγου Γυναικών Αμφίκλειας και της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας την Κυριακή 20/5/2018 διοργανώθηκε εικαστική παρέμβαση σε παλιό κτήριο σε κεντρικό δρόμο της Αμφίκλειας.

Εμείς να συγχαρούμε τους διοργανωτές και όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ όμορφη δράση!

Αγώνες Δρόμου <<Άγιος Γεώργιος>>

Αγώνες Δρόμου <<Άγιος Γεώργιος>>   Τη Δευτέρα 23/4/2018 διοργανώθηκαν με επιτυχία οι καθιερωμένοι αγώνες δρόμου ανήμερα του Αγίου Γεωργίου. Στους αγώνες, όπως κάθε χρόνο συμμετείχαν μαθητές απο το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αμφίκλειας. Η βράβευση των μαθητών έγινε στο χώρο της Πάνω Πλατείας. Ο Τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας συγχαίρει όλους τους δρομείς…

Περισσότερα

Αποτελέσματα εκλογών Το.Συ.Ν – 10-4-2018

Κατόπιν της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 9.4.2018 μετά από σχετικό κάλεσμα του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου, στις 10.4.2018 και μεταξύ των ωρών 09.00 και 13.00 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του νέου Δ.Σ. του Το.Συ.Ν Αμφίκλειας.

Περισσότερα