Αγώνες Δρόμου <<Άγιος Γεώργιος>>

Αγώνες Δρόμου <<Άγιος Γεώργιος>>   Τη Δευτέρα 23/4/2018 διοργανώθηκαν με επιτυχία οι καθιερωμένοι αγώνες δρόμου ανήμερα του Αγίου Γεωργίου. Στους αγώνες, όπως κάθε χρόνο συμμετείχαν μαθητές απο το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αμφίκλειας. Η βράβευση των μαθητών έγινε στο χώρο της Πάνω Πλατείας. Ο Τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας συγχαίρει όλους τους δρομείς…

Περισσότερα

Αποτελέσματα εκλογών Το.Συ.Ν – 10-4-2018

Κατόπιν της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 9.4.2018 μετά από σχετικό κάλεσμα του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου, στις 10.4.2018 και μεταξύ των ωρών 09.00 και 13.00 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του νέου Δ.Σ. του Το.Συ.Ν Αμφίκλειας.

Περισσότερα

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γ. Καλπούζου στην Αμφίκλεια

 

Το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας και η Δημόσια Βιβλιοθήκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, στην αίθουσα του Παπακώστειου Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 19:00.

Αρης Αμφίκλειας-ΑΓΕ Χαλκίδας το Σάββατο 17 Μαρτίου

«Το Σάββατο 17 Μαρτίου η ομάδα μας δίνει έναν αγώνα «δίχως αύριο» στην Αμφίκλεια με αντίπαλο την ΑΓΕ Χαλκίδας, καθώς η νίκη είναι επιτακτική για να διατηρήσει η ομάδα μας τις πιθανότητες που έχει για παραμονή στην Α ΕΣΚΑΣΕ!

Περισσότερα