Αποτελέσματα εκλογών Το.Συ.Ν – 10-4-2018

Κατόπιν της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 9.4.2018 μετά από σχετικό κάλεσμα του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου, στις 10.4.2018 και μεταξύ των ωρών 09.00 και 13.00 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του νέου Δ.Σ. του Το.Συ.Ν Αμφίκλειας.

Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γ. Καλπούζου στην Αμφίκλεια

 

Το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας και η Δημόσια Βιβλιοθήκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, στην αίθουσα του Παπακώστειου Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 19:00.

Συμμετοχή του ΦΔΕΔΠ στο Χειμερινό Σχολείο Κατάρτισης Νέων Επιστημόνων του Παντείου Πανεπιστημίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ , Αμφίκλεια 19/3/2018, Αριθ. πρωτ. 92

Θέμα: Συμμετοχή του ΦΔΕΔΠ στο Χειμερινό Σχολείο Κατάρτισης Νέων Επιστημόνων του Παντείου Πανεπιστημίου

Αρης Αμφίκλειας-ΑΓΕ Χαλκίδας το Σάββατο 17 Μαρτίου

«Το Σάββατο 17 Μαρτίου η ομάδα μας δίνει έναν αγώνα «δίχως αύριο» στην Αμφίκλεια με αντίπαλο την ΑΓΕ Χαλκίδας, καθώς η νίκη είναι επιτακτική για να διατηρήσει η ομάδα μας τις πιθανότητες που έχει για παραμονή στην Α ΕΣΚΑΣΕ!

Οι επιτυχόντες του Λυκείου Αμφίκλειας στις Πανελλαδικές Εξετασεις 2017

  Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικων Εξετάσεων το Δ.Σ. του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αμφίκλειας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες, που κατάφεραν, μέσα από εντατική και μεθοδική προσπάθεια και μελέτη να κατακτήσουν το στόχο που έθεσαν! Παραλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες και στους καθηγητές των επιτυχόντων που…