Πάρτυ Νεολαίας 2019

Το 12ο Πάρτυ Νεολαίας του Το.Συ.Ν Αμφίκλειας, πιστό στην παράδοση των 11 προηγούμενων, διοργανώθηκε στις 14 Αυγούστου. Ο Το.Συ.Ν. Αμφίκλειας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει, αρχικά όλους εσάς που γέμισατε το χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας, το Δήμο Αμφίκλειας Ελατειας για τη στήριξη του και ιδιαιτερα την αντιδημαρχο κ. Soula Stivakti και τον αντιδήμαρχο κ.Γκιωνη, τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κ.Χουλιαρα, τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ.Στρωτου, τον Giorgos Kampas και τους συνεργάτες του για την για την ηχητική κάλυψη του πάρτυ,τον κ. Ζυγουρο, τον κ.Σταυρογιάννη, τον κ.Δαλαρουγκα για το φαντασμαγορικό σόου με τα βεγγαλικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Harry Vasilagkos και τον Panagiotis Karalis που μας ξεσήκωσαν κ μας έκαναν να χορεύουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τους φωτογράφους μας Βασιλική Πρεμέτη κ Στάθης Βασιλείου.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από βάθη καρδιάς οφείλουμε σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν ώστε να γίνει το πάρτυ όπως ακριβώς το φανταστηκατε! Ευχαριστούμε Παναγιώτη, Μένιο, Στεργιο, Εριέττα και Στεφη, Κωνσταντίνα, Αλεξάνδρα, Βάσια και Αγγελική, Εφη και Εντρι, Γιάννη, Κώστα και Μητσο, Βασίλη και Νίκο, Δήμητρα, Αντρέα και Γεωργια, Βαιε και Θύμιο, Κώστα και Γιάννη, Ιάσωνα και Νίκο, Μιχαηλ και Στάθη, Βαγγέλη, Αντριάνα και Γιαννα!!!

Το πάρτυ, που θελουμε να πιστεύουμε ότι έχει σημαδέψει τα καλοκαίρια σας ανανεώνει το ραντεβού του για το 2019 με ένα ακόμα πιο δυνατό #13partyneolaias!

Δείτε το promo video του πάρτυ νεολαίας στο YouTube

37935776_1198705686934517_2070726303178293248_o