Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2017!

Ο τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας συγχαίρει θερμά όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 για την επιτυχία τους στις φετινές εξετάσεις! Οι διαρκείς και επίπονες προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων ώστε να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό ή Τεχνολογικό Ίδρυμα επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο!

10ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 από τις 17 Ιουλίου…

Το 10ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 έφτασε!

Ο Τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5. Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει στις 17 Ιουλίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο 5×5, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αμφίκλειας.

Συμμετοχές και διακρίσεις των αθλητών του Το. Συ. Ν. Αμφίκλειας

Το ‘ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ’ οπου διοργανώνεται στην Αμφίκλεια και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει απο το πρόγραμμα των αθλητών μας  ήταν  η αφετηρία για τα πρώτα τους μετάλλια και τις πρώτες τους διακρίσεις.Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ με χρόνο: 2.25.10 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη κατηγορία του.O επόμενος αγώνας που ακολούθησε ήταν στις γειτονικές Θερμοπύλες στον οποίο και πάλι ο ίδιος…

8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

Ο Τοπικός Σύλλογος Νέων (Το.Συ.Ν.) Αμφίκλειας, διοργανώνει τουρνουά τάβλι που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Εβδομάδα.
Συμμετοχή ανά άτομο: 5 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι το Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Σκλαβούνου Μαρία: 6989489210
Βαφειας Δημητρης: 6974621400

Απόκριες 2017 στην Αμφίκλεια

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Αμφίκλεια συνεχίζει να τηρεί τα έθιμά της και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις αναμένονται πολλές και γεμάτες εκπλήξεις! Το τετραήμερο αναμένεται δυναμικό και σας περιμένουμε όλους για πολύ χορό, διασκέδαση και ξεφάντωμα!

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Τσάϊ και…αγάπη στις 26 Δεκεμβρίου από το Σύλλογο Γυναικών Αμφίκλειας

Ο Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας σας προσκαλεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 στην Κεντρική Πλατεία της Αμφίκλειας όπου θα προσφέρεται ζεστό τσάι και θα ψάλλονται τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.